NI UN MINUT MÉS AL CAPDAVANT DEL CLUB


El Barça necessita un canvi. En els darrers anys s’han fet moltes coses bé, però la gestió del club s’ha anat degradant i els darrers esdeveniments obliguen a accelerar el canvi al capdavant del club. Es necessita un nou impuls per tornar a situar el Barça a una posició capdavantera al món. En els darrers temps hem viscut el ‘Barçagate’, l’absència de títols, el 2-8 a la Champions i, finalment, l’anunci de la marxa de Messi. És hora de dir prou!

PASSEM A L'ACCIÓ


Fem una crida a tots els socis del FC Barcelona i els hi demanem que donin suport a la iniciativa de convocatòria d’una moció de censura contra la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, presentada pel Jordi Farré. La situació del club està tan degradada que no hi ha temps a perdre. I, a més, escoltar la veu del soci sempre és interessant.

TOTS UNITS FEM BARÇA


La decisió de fer una crida als socis per aconseguir tirar endavant la moció de censura pretén que la veu del soci es faci escoltar. La nostra proposta és integradora i vol acollir a tothom com ha quedat demostrat amb el fet d’unir forces amb diversos col·lectius blaugrana i amb el suport rebut de part d’altres candidats a la presidència.